Η εταιρεία μας αποστέλλει τα κρασιά της σε ολόκληρη την Ελλάδα.
(Αποστολές στην Ευρώπη γίνονται κατόπιν επικοινωνίας με email.)
Ολοκληρώστε τις αγορές σας από το manoukianwines.gr και παραλάβετε τα κρασιά της επιλογής σας, γρήγορα, όπου εσείς επιθυμείτε.
Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται στη επιθυμητή διεύθυνση στην Ελλάδα εντός 1-4 εργάσιμων ημερών και σε προορισμούς του εξωτερικού σε 4 – 10 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Για παραγγελίες άνω τον 30€ στο νησί της Ρόδου τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Για την πόλη της Ρόδου ανεξαρτήτως ποσού είναι εντελώς δωρεάν.
 
Για ογκώδεις παραγγελίες (από 6 φιάλες και άνω) ή για φιάλες μεγάλης συλλεκτικής αξίας, είναι καλύτερα να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση ώστε να σας προτείνουμε την ασφαλέστερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση μεταφοράς.

Αποστολή με Courier

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται από εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλωθεί.
Το κόστος μεταφοράς καθορίζεται από το βάρος, την ποσότητα και το είδος των προϊόντων, καθώς και από τη διεύθυνση παράδοσης.
Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνεστε από το σύστημα σχετικά με το κόστος της κάθε επιλογής.
Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Εφόσον το μέγεθος της παραγγελίας είναι μεγάλο και το κόστος αποστολής της με Courier είναι υψηλό, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει  την αποστολή με Μεταφορική Εταιρία.
Για παραγγελίες εκτός Ρόδου, των οποίων η αξία ξεπερνάει τα 50€, το κόστος μεταφοράς είναι μηδενικό.

Το κόστος αγοράς με αντικαταβολή είναι 2,5 €.

Σημείωση: Η Manoukian Wines δε φέρει ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

0