ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ

Ο χρήστης ετοιμάζει την παραγγελία του προσθέτοντας τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ».
Αφού κληθεί να επιβεβαιώσει την παραγγελία, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και τη διεύθυνση αποστολής του παραστατικού/τιμολογίου, καλείται να πληρώσει, επιλέγοντας έναν από τους ενδεικνυόμενους τρόπους πληρωμής όσον αφορά το πωλούμενο είδος και λοιπών δαπανών.
Στη συνέχεια το manoukianwines.gr θα σας αποστείλει e-mail επιβεβαίωσης στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχει δηλωθεί κατά την παραγγελία. Το email αυτό περιλαμβάνει τα προϊόντα παραγγελίας, τιμή, ποσότητα, τρόπο πληρωμής, παράδοσης και δικαίωμα υπαναχώρησης. Το μήνυμα αυτό μπορεί να το αποθηκεύσει ο καταναλωτής.
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε φροντίζετε να μας παρέχετε σωστά στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, τηλέφωνο).

Η τηλεφωνική επικοινωνία είναι απαραίτητη για μεγάλες/ογκώδεις παραγγελίες άνω των 6 φιαλών ή για συλλεκτικές φιάλες μεγάλης αξίας ώστε η απευθείας συνεννόηση να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την πιο συμφέρουσα λύση για τα μεταφορικά.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται από τον χρήστη και περιλαμβάνει την αντικαταβολή, την πληρωμή με PayPal και την κατάθεση σε τράπεζα.

A. Πληρωμή με αντικαταβολή:
Εάν ο χρήστης/πελάτης επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή, η πληρωμή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη κατά τη στιγμή της παράδοσης του, με μετρητά που παραδίδονται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Β. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:
Στην χρηματική κατάθεση, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Κωδικό Παραγγελίας.
Είναι απαραίτητο να λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης (από την τράπεζα ή από το web-banking), απαντώντας στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.
Εάν δεν το λάβουμε, η διαδικασία για επιβεβαίωση της παραγγελίας μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων της τράπεζας.
Η παραγγελία θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.
Εάν δεν επιβεβαιωθεί η κατάθεση μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία αυτομάτως θα ακυρωθεί.

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί στον παρακάτω λογαριασμό.

Τράπεζα
Alpha Bank

IBAN: GR4801406400640002002021705 (Όνομα Κατόχου: Άννα Γιάκλου)
BICCODE/SWIFT: CRBAGRAA

Σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Γ. Πληρωμή με κάρτα:
Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Δ. Πληρωμή με PayPal

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το manoukianwines.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

0